x

.پژوهشکده فاوا بزرگترین پژوهشکده دانشگاه صنعتی اصفهان است که از سال  1364 فعالیت خود را شروع نمود. هدف اصلی این پژوهشکده تبدیل تحقیقات کاربردی به محصولات با سطح فناوری بالا در جهت رفع نیازهای استراتژیک کشور می باشد. زمینه اصلی فعالیت پژوهشکده، طراحی، توسعه و ساخت سیستم های الکترونیکی و مخابراتی و نیز اتوماسیون صنعتی می باشد. بهینه سازی سیستم های صنعتی، مدیریت و اجرای پروژه های مخابراتی، طزاحی و ساخت گیرنده های دیجیتال مبتنی بر SDR، پیاده سازی پردازش های بلادرنگ به صورت سخت افزاری، طراحی و پیاده سازی نرم افزارهای پیچیده، ساخت سیستم های الکترو مکانیکی بخش دیگری از توانمندی های این مجموعه فناور است.

این پژوهشکده در حدود سی سال فعالیت موفقیت آمیز خود ضمن تولید محصولات با فناوری پیشرفته در جهت رفع نیازهای استراتژیک کشور در بخشهای مختلف صنعتی، موفق به اخذ جوایز گوناگون داخلی و بین المللی از جمله رتبه دوم جشنواره های ششم و شانزدهم بین المللی خوارزمی، جایزه ویژه سازمان علمی فرهنگی کنفرانسی اسلامی (ISESCO) و طرح نمونه دانشگاه در چند سال متوالی گردیده است.